Kako naručiti?

Gdje i kako izabrati?

Kako radimo isključivo po narudžbi i svaki par shuzica je ručno oslikan, sve izmjene su moguće. Na primjer, sviđa vam se model iz naše postojeće kolekcije ali rado bi promijenili neki detalj kao što je boja vezica, mašnica, natpis ili čak boju cijele tenisice? Ne brinite se, sve ove izmjene su izvedive 🙂

Koja veličina mi treba?

Kako bi bili sigurni u veličinu koja Vam treba, savjetujemo da koristite našu tablicu veličina.U njoj ćete naći duljine gazišta tenisica – prilikom mjerenja najbolje je mjeriti duljinu STOPALA. Kalupi su manji, tako da savjetujemo ako ste između dvije veličine da uzmete onu veću.

Tablica veličina:

35-22cm
36-23cm
37-23,5cm
38-24cm
39-25cm
40-25,5cm
41-26cm
42-27cm
43-27,5cm
44-28,5cm

Cijena?

Sve cijene su istaknute pored proizvoda, a  poštarina za Hrvatsku je besplatna ukoliko kupujete putem našeg web shopa.

Koje informacije moram dati prilikom narudžbe?

Ukoliko želite narčiti shuzice putem e-maila potrebne su nam sljedeće informacije:

– Ime modela ili opsi vaše ideje

– veličina

– adresa na koju šaljemo paket

– e-mail

– broj mobitela da Vas možemo kontaktirati

 

Koliko je potrebno za izradu?

Od dana kada primimo narudžbu treba nam otprilike 3-7 radnih dana za izradu. Kada shuzice pošaljemo na vašu adresu moguće je ako nas to tražite dobiti i broj pošiljke s kojim pratite svoj paket. Ako zbog nepredviđenih okolnosti ne možemo isporučiti u ovom vremenskom roku, osobno ćemo vas kontaktirati koristeći broj koji ste ostavili prilikom narudžbe.

Poštarina

Ship to Cost With another item
Croatia free free
European Union €10.00 EUR €10.00 EUR
United States €20.00 EUR €20.00 EUR
Everywhere Else €20.00 EUR €20.00 EUR

Kako održavati Shuz. tenisice?

Shuzice oslikavamo posebnim bojama za tekstil. S obzirom da se radi o platnenim tenisicama, obuću koju je i inače riskantno prati u mašini za rublje, savjetujemo da se shuzice daju na čišćenje u profesionalni servis.

Shuzice koje imaju apliciranu čipku treba tretirati kao delikatnu obuću. Čipka je sama po sebi nježni materijal koji ne podnosi jaka sredstva.

Bitna je naravno i prevencija, čipkaste shuzice se ne mogu nositi po prašnjavom terenu, blatu, kiši i slično, treba ih ipak malo više čuvati nego običnu obuću.

Ukoliko dođe do mrlja i da su se shuzice zaprljale savjetujemo da se sa mokrom spužvicom i blagim sredstvom za čišćenje nježno pokušaju ukloniti mrlje.

Pranje ne dolazi u obzir jer dolazi do velikih oštećenja čipke.

Tenisice koje su samo oslikane ( bez čipke i šljokica ) mogu se oprati u perilici rublja na programu sa niskom temperaturom ( preporučljivo onaj za delikatno rublje ), ali upozoravamo da može doći do toga da boja izbljedi.

// možete nas i osobno kontaktirati za savjete o održavanju Shuz. tenisica//