4 pravila za mladenke koje na vjenčanju žele nositi tenisice

Tenisice za mladenke sve su popularnije, naročito za proljetna i ljetna vjenčanja kada mladenka na svom vjenčanju može nesputano uživati u udobnim platnenim tenisicama. No, kao i kod cipela s potpeticom, i kada bira tenisice za vjenčanje mladenka se mora držati nekih pravila, a u tome će joj pomoći idućih 4 savjeta brenda Shuz., čije tenisice mladenke rado biraju. Ljudmila Mihajlović i Maja Žirovčić, vlasnice hrvatskog brenda Shuz., podijelile su 4 pravila kojih bi se svaka mladenka koja na vjenčanju želi nositi tenisice trebala pridržavati.

1. Izaberite dobru veličinu tenisica

Ukoliko se mladenka namjerava nakon ponoći presvući iz visokih potpetica u ugodniju obuću za ples kao što su Shuz.ice, naš savjet je da razmisle o tome da uzmu tenisice broj veće od onog koji inače nose. Iz razloga što se često zna dogoditi da od cijelo dnevnog nošenja cipela na petu noga otekne.

Još jedan mali trik je staviti u tenisicu anatomski uložak, koji ju malo popuni, a i tako su tenisice puno ugodnije i tada vam je ples do zore zagarantiran!

2. Uskladite boju tenisica s bojom vjenčanja ili vjenčanicom

Nikada nećete pogriješiti s izborom Shuz.ica u klasičnim nježnim pastelnim nijansama kao što su boja slonovače i nude ukoliko haljina nije snježno, djevičanski bijela. Također stilski će se savršeno uklopiti i ako dodate koji detalj u boji vjenčanja ili buketa, recimo satenske vezice i/ili mašnicu.

Ne samo da ćete na fotografijama imati savršeno usklađene boje svih svojih modnih dodataka, već ćete na taj način i dati vlastiti personalizirani pečat svom vjenčanom outfitu.

3. Manje je više

S ručno rađenim tenisicama po narudžbi mašti je samo nebo granica. Iako imate slobodu izabrati što god poželite, ako birate klasičnije modele s čipkom, iz našeg iskustva najefektnije su upravo Shuz.ice koje imaju jedan ili dva personalizirana detalja . Često se zna dogoditi da se mladenke ne mogu odlučiti što bi točno pa na kraju žele sve.

Naša preporuka je da ukoliko ste se odlučili staviti natpise sa bočne strane nije potrebno stavljati još i crteže na obje pete, ili ako želite citat odlučite se za kraći ili da je pola citata na desnoj pola, na lijevoj tenisici. Također, ako je u fokusu raskošnija mašnica od čipke, dopustite joj da ona bude zvijezda i nemojte odvraćati s nje pažnju suvišnim dodatnim detaljima. 

4. Na vrijeme se odlučite za svoj model

Iako je neki okvirni rok za izradu desetak dana, uzmite si vrijeme za izbor svog savršenog para vjenčanih Shuz.ica. Nemojte to raditi u zadnji čas. Ukoliko ste u mogućnosti, savjetujemo da uz prethodnu najavu, navratite do našeg Shuz. studia u Zagrebu, Vlaška 12/Cesarčeva 5 na dogovor i probu.

Sve tenisice većinom su unikati tako da određene modele možemo ponoviti u samo nekoliko primjeraka jer materijale s kojima radimo imamo u limitiranim količinama. Budite sigurni da model koji vam je zapeo za oko ne promakne!