Tko je Shuz.?

 

Good Girl, Swan Lake, Happy Life, Bride to be, Lavish Lace, Romans Noir …

samo su neki od modela koji su nastali u kreativnom Shuz. studiju.

Ove šarene, razigrane i maštovite “shuzice” ručno su oslikane platnene tenisice koje za vas dizajnira Shuz. dizajnerski tim.

Osnivačice brenda Shuz. su dvije uporne poduzetnice iz Zagreba – Ljudmila Pribilović i Maja Žirovčić.

Ljudmila je inžinjer tekstilne tehnologije, dok je Maja ekonomist poduzetništva sa specijalizacijom u poslovnim komunikacijama. Obje su i certificirane grafičke dizajnerice.

Povezavši svoje profesije i dugogodišnje prijateljstvo kreirale su brend Shuz.

“Počele smo tako da smo naše dosadne bijele platnene tenisice htjele transformirati u originalni i nosivi komad, koji bi puno govorio o našoj osobnosti i bio odraz našeg stila. Ukratko, htjele smo nositi nešto što nema nitko drugi i da kada hodamo cestom ne vidimo tu istu obuću na još nekoliko cura.” kaže Maja

Ljudmila: ” Osim tenisica za svaki dan jako smo ponosne na naše ručno oslikane shuzice iz vjenčane kolekcije. One se mogu uskladiti sa bojom vaše vjenčanice ali i cjelokupnim stilom vjenčanja.

Svake su unikat pogotovo ako ih odlučite personalizirati natpisima kao što su vaša imena i datum, vama posebnim citatom, stihom ili nekom porukom ( npr…and they lived happily ever after, just married, I do, Forever Together…)

“U shuzicama je ples do zore zagarantiran!” – kažu Maja i Ljudmila jednoglasno 😉