Shuz. ima novu kolekciju tenisica za vjenčanja SS2018

Svaka mladenka traga za onim savršenim parom cipela za dan vjenčanja. Svi znamo da to može biti i najstresniji dio pripreme buduću da treba uzeti u obzir udobnost, izgled haljine ili odijela i računati da ćete najveći dio toga dana zapravo provesti – na nogama. Kada se sve to uzme u obzir svečane svadbene tenisice zvuče kao odličan izbor.

Shuz. je već godinama vodeći hrvatski brend u izradi tenisica za vjenčanje, a nova kolekcija privlači pažnju decentnim personaliziranim detaljima, uzorcima čipke, te skladnoj i kreativnoj upotrebi satenskih vezica i mašnica. Svaka mladenka koja traži udobnost i sofisticiranost pronaći će savršeni par za svoj veliki dan, a shuzice sve češće odabiru i djevojčice za prve pričesti, krizme ili maturalne večeri.

Nove vizuale potpisuje fotografkinja Sara Pukanić s kojom brend Shuz surađuje već nekoliko godina. Za art direkciju zaslužne su dizajnerice i osnivačice brenda Ljudmila Mihajlović i Maja Žirovčić.

Kampanja je vizualna reinterpretacija hippy mladenke, te evokacija atmosfere 60-ih godina. “Uključi se, pokreni se i odbaci pravila” bio je moto hipi pokreta kao i vrijednosti slobode i opuštenosti a upravo su to elementi koje i same dizajnerice poistovjećuju sa shuz. mladenkama i curama koje ih nose.

U kolekciji prevladavaju čipkani materijali, vrlo romantičnih cvjetnih uzoraka. Pojavljuju se i velike statement satenske mašne kao vodeći trend sezone a tu su i satenske vrpce u pastelnim tonovima kao i nezaobilazne šljokice za sve ljubiteljice istih. Cijeli izgled tenisice može se “skrojiti” po želji i omogućava se potpuno usklađivanje vaše obuće s ostalim detaljima, temom i dekoracijom vjenčanja.

Ukratko, nova Shuz. wedding kolekcija savršena je kombinacija jednostavnosti i glamura za sve, od poklona za djevojačke, poklona za kumu, male djeveruše ili pak mame i bake, i za sve koji se žele osjećati slobodno i udobno, a i pri tome imati lijepu uspomenu s vjenčanja.